Het gaat alweer snel met het seizoen, we gaan alweer bijna het veld op. Dat betekent ook dat er weer een nieuwe serie groepstrainingen zal volgen, deze serie zal bestaan uit 8 trainingen. Samen met toptrainers en topspelers verzorg ik de trainingen op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zondagochtend op de velden van korfbalvereniging LDODK/ AH Gorredijk. De trainingen zijn toegankelijk voor A's, B's, C's, D's en E's en F'jes.

De inschrijvingen van deze groepstrainingen zijn deze week net geopend. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de groepstrainingen en nieuwe dingen bij te leren? Ook deze serie trainingen zullen er weer verschillende onderwerpen naar voren komen, met ook vele nieuwe trainingsstof voor de oud deelnemers. Schrijf je daarom snel in via www.korfbalschoolnoord.nl. De eerste aanmeldingen voor de groepstrainingen zijn inmiddels alweer binnen, dus wees er snel bij! Vol = vol!

Daarnaast is er voor de oud deelnemers de mogelijkheid om een nieuw shirt te bestellen, met rugnummer en naam achterop. En de extra verrassing dit jaar is dat elke deelnemer een persoonlijke actiefoto zal ontvangen, die tijdens de trainingen gemaakt zal worden.

De trainingen zullen van start gaan in de eerst week van april.

Ik hoop u en de leden hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, voor meer informatie en/of vragen kijk op de site van www.korfbalschoolnoord.nl.


Met vriendelijke groet,

Erwin Zwart

0648525626

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!