De rollade actie van 2015 ligt alweer een tijdje achter ons. Bij onze acties begint het enigszins traditie te worden om taarten te verloten. Ook dit keer hebben we de vrijwilligers een lot voor een verloting verstrekt.

Deze keer hebben we de actie op vrijdagavond in plaats van zaterdag georganiseerd. Hierdoor wel een andere organisatie, omdat de starttijd niet gelijktijdig was. Voor de bezorging viel de keuze goed uit. Het grote voordeel van de vrijdag was dat meer mensen thuis waren en de rollades gemakkelijker bezorgd konden worden. Hiermee flink minder nabezorging. Met kleine 60 personen waren de rollades in een paar uur bezorgd.

De topverkopers bij jeugdleden hebben een leuk kadootje gekregen. Dit jaar waren dit:
Tim Koopstra, Baudie vd Wier, Marnick Santema, Simon en Daniel Kempenaar, Lars Batema, Esther Brouwer, Inge Miedema, Iris de Boer, Egbert en Baukje Bosma, Ingmar vd Kooi, Sophie Hanenburg, Amarens Herder, Iris Talma , Eritia Brouwer en Karst de Vries

De bezorgers, chauffeur en junior-, seniorleden die meer dan 15 rollades hadden verkocht kregen een lot voor de taarten verloting.
Uit de trekking zijn de volgende personen als winnaar naar voren gekomen: Grietje Dijk, Imara Lukje en Simon Kempenaar. De gelukkigen staan op de foto’s.

Alle overigen natuurlijk ook bedankt voor jullie medewerking !!

rollade-actie 2015 grietj...
rollade-actie 2015 grietje rollade-actie 2015 grietje
rollade-actie 2015 imara
rollade-actie 2015 imara rollade-actie 2015 imara
rollade-actie 2015 simon
rollade-actie 2015 simon rollade-actie 2015 simon

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!