Het was een spannende wedstrijd. Wij kregen de bal uit. Ik moest er de eerste 10 minuten uit. En yes! Arjan scoorde 1-0. Voor ons OKO kreeg de bal uit en wij pakten hem er al snel weer tussen uit en Arjan scoorde weer! Boem 2-0 smiley. Even later volgden ook nog de 3 en de 4-0 van Arjan. De tien minuten waren om en ik mocht er weer in voor Marit.

Wij hadden de bal weer uit en Arjan kreeg de bal en hoppa, weer een doelpunt dat maakte de stand 5-0. OKO kreeg de bal en scoorde 5-1 sad. Wij kregen de bal en we gooiden naar Arjan. BOEM! Weer een doelpunt voor ons. 6-1. OKO kreeg de bal en probeerde te scoren maar dat lukte niet want hij was verdedigd. Dus de bal was voor ons. Ik (Jeska) kreeg de bal en……. scoorde! Eindelijk de stand was nu 7-1. Ruststand.

Na de rust kwam Marit er weer in voor Baukje. Nu kreeg OKO de bal uit en we pakten hem er tussen weg en we gooiden de bal naar Arjan en ja hoor hij scoorde 8-1. Daarna kreeg OKO de bal uit en wisten ze te scoren. 8-2. Uiteindelijk scoorde Arjan nog 4 doelpunten waardoor de stand op 12-2 kwam. Ook OKO kreeg nog een kans maar deze was verdedigd. Wij kregen de bal en Baukje wist nog een aantal doelpunten te maken, waardoor de stand op 15-2 kwam. Dit was ook gelijk de eindstand.

20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer