Vrijdagavond 18 december gaan we de verkochte rollades rondbrengen. Hier hebben we jullie hulp weer hard bij nodig! Dit jaar hebben we ervoor gekozen om alvast een teamindeling te maken van de bezorgteams. Deze indeling is hier te vinden. De verkoopactie is van 17.00 - 21.00 uur.
Je mag als team zelf bepalen of je om 17.00 uur komt of dat je later wilt starten. De uiterlijke starttijd is 18.00 uur! Overleg dit even met je team.

De namen die dik gedrukt zijn binnen een team verwachten wij met een auto. Als dat een jeugdlid is gaan we ervan uit dat de ouders met een auto kunnen komen.
Bezorgers en chauffeurs krijgen net zo als bij de worstenactie een lotnummer. Met dit lot maak je kans om 1 van de 3 taarten die we beschikbaar stellen.

We ontvangen graag een bevestiging van je komst. Graag van een ieder een bericht voor 14 december (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Als je NIET kan bezorgen of rijden willen we dat graag weten!
Als we GEEN reactie ontvangen gaan we ervan uit dat je vrijdag 18 december ons komt helpen.
 

Alvast bedankt. Met vriendelijk groet,

Peter Koopstra
Margriet Helfrich
Jantina Berghuis
Sponsorcommissie KV It Fean

Reacties  
Beste sponsorcommissie,

Sophie Hanenburg is vrijdag 18 december jarig en daarom wil ik haar graag afmelden voor het rondbrengen van de rollades.

Met vriendelijke groet,

Connie Groen, moeder Sophie
Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan MW1 - NQL MW122 mrt.16 - 12
Bekijk alle uitslagen

Agenda