Zaterdag 14 november kwam de ploeg uit Balk naar Surhuisterveen. Beide ploegen zijn gepromoveerd naar de 2e klas waardoor dit nog een spannende wedstrijd kon worden.

Het fluitsignaal werd gegeven. Het eerste doelpunt werd gescoord door Harich. It Fean reageerde gelijk met de gelijkmaker. Maar al snel wist Harich een gat te maken. De tussenstand was inmiddels 1-8. It Fean had genoeg kansen maar wisten de pogingen niet met resultaat af te ronden. In de eerste helft wist It Fean voor de rust nog een beetje terug te komen. Tussenstand 6-11.

In de rust werd er besloten dat de EXPERT-formatie ging achter verdedigen. Met de hoop nog een positieve wending aan de wedstrijd te geven. Met deze tactiek heeft It Fean Harich al meerdere malen verslagen.

De 2e helft verliep wederom moeizaam. It Fean wist de punten nog tot 13 te krijgen. Harich was beter op schot, zij schoten er maar liefst 24 doelpunten in deze wedstrijd. De tactiek heeft wel geholpen en hierdoor raakte Harich een beetje uit het spel. Maar Harich wist door de trefzekerheid van de kansen alsnog een sterke wedstrijd neer te zetten.

Eindstand: 13-24.

 

Volgende week speelt It Fean uit tegen TDK in Menaldum om 14:20.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!