Sinterklaas en zijn pieten komen er weer aan! Daarom is er weer een speciale pietentraining om te kijken of jullie geschikt zijn als hulppiet. Want wie weet hebben ze straks jullie hulp nodig! De training wordt natuurlijk heel leuk, want de pieten doen zelf mee. En iedereen mag één vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen die nog niet op korfbal zitten.

De pietentraining is op donderdagmiddag 26 november van 17.00 – 18.00 uur in de sporthal Surventohal. Dit is onder de trainingstijd van de E-pupillen. De F-pupillen hebben woensdag 25 november wél trainen.
Doe je sportkleren en sportschoenen aan en kom meedoen. Pietenkleding mag natuurlijk ook! Voor drinken wordt gezorgd. En misschien ook nog wel voor een klein cadeautje…
De pieten zijn er klaar voor!! Jullie ook? Geef je dan snel op door het onderstaande briefje in te leveren bij je trainer of coach. Of door onderstaande gegevens door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen mag je uiteraard hier ook naar toe mailen.

* Naam

* Team

* Naam vriendje / vriendinnetje

 

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!