Op vrijdagavond 18 december 2015 tussen 17:00 en 21:00 uur zullen we onze rollades bezorgen. Door omstandigheden moeten we afwijken van onze zaterdag, maar we denken dat we deze actie ook op de vrijdagavond succesvol kunnen uitvoeren. Het verkopen van de rollades werkt op dezelfde manier als voorgaande jaren, ook dit jaar hebben we naast de varkensrollades weer de kiprollades. De rollades zijn van Keurslager-kwaliteit.

De bestellijsten worden vanaf de 1e week van november verspreid. Op deze bestellijst kun je de namen en adressen invullen waar je de rollades hebt verkocht. Zorg ervoor dat de lijsten voor 1 december weer ingeleverd worden.
Ieder jeugdlid die minimaal 15 bestellingen op het bestelformulier heeft, ontvangt een prijsje of leuke attentie. Voor de junioren en senioren geldt dat je bij elke 15 bestellingen een lot ontvangt, voor de verloting van een aantal overheerlijke taarten. De bestelling via bedrijvenformulieren tellen hierbij ook mee.

Voor bedrijven hebben we speciale bestelformulieren, die zijn op te vragen bij de sponsorcommissie.

Voor eventuele vragen kun je nog contact opnemen met Peter Koopstra (362234/06-53921037), Margriet Helfrich (775610/06-52100973 of Jantina Berghuis (352992/06-15502642) en/of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Natuurlijk kunnen we op 18 december veel chauffeurs en bezorgers gebruiken. Noteer deze datum alvast in je agenda. Wij zullen, vergelijkbaar als bij de worst-actie, teams samenstellen van bezorgers en chauffeurs. Ook ouders van jeugdleden zullen daarvoor benaderd worden.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!