Beste spelers, speelsters, ouders en verzorgers, coaches, trainers,
Wij gaan als korfbalverenigingen van  It Fean, Harkema en DTS, in samenwerking met supermarkt JUMBO te Surhuisterveen een leuke actie op touw zetten, namelijk een korfbalplaatjes actie.

Het is de bedoeling dat we hiervoor alle spelende leden op de foto zetten. Belangrijke informatie over handtekeningen, data, tijden, kleding etc. lees je hier.

We gaan er vanuit dat iedereen hiermee akkoord gaat, maar om hier zeker van te zijn, hebben wij uw handtekening nodig. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening zetten. Een ouder of verzorger dient te tekenen  voor iedereen die jonger is.
Maar nu eerst  even onze excuses voor het vrij laat aankondigen van de foto momenten, dit had alles te maken met het vinden van een goede fotograaf wat niet mee viel in een periode waar menigeen vakantieplannen op de agenda had staan! Gelukkig is Marjanna Alma bereid gevonden de drie verenigingen op zeer korte termijn op de foto te zetten. Van de gemaakte foto’s worden stickers gemaakt, van een aantal leden wordt de foto ook gebruikt om er een prachtige poster van te maken voor de aankleding van de supermarkt, de kantine en voor eventuele andere promotionele doeleinden. Voor deze drie mogelijkheden zet u dus uw handtekening. De gemaakte foto’s worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Wij hopen als bestuur dat u uw medewerking hieraan verleent, zodat we na afloop kunnen zeggen dat we ons als vereniging naar buiten toe op een hele positieve wijze hebben gepresenteerd.
De foto’s worden genomen op twee verschillende avonden: Woensdag 26 augustus a.s. vanaf 17:00 tot 18:45 en dinsdag 1 september vanaf 19:00 tot 20:50 uur.


De indeling is als volgt:
Woensdag 26 augustus a.s.
  17:00 team F1
  17:10 team E2
  17:20 team E1
  17:30 team D3
  17:45 team D2
  18:00 team senioren 2
  18:20 team senioren 1

Dinsdag 1 september a.s.
  19:00 team D1
  19:20 team C1 
  19:40 team B1
  20:00 team A1
  20:20 team senioren 3
  20:40 team senioren 4

Het is niet precies in te schatten hoe lang elke sessie gaat duren; komt allen op tijd zodat de fotografe niet hoeft te wachten op ontbrekende spelers.

De meeste jeugdteams gaan naar het toernooi  in Oudega zaterdag 22-8-2015, diegene die verantwoordelijk is voor het wassen van de kleding, moet de wedstrijdkleding meenemen naar de foto avonden. Het is de bedoeling dat elk team in zijn/haar (nieuwe) tenue op de foto komt.

Mocht er iemand verhinderd zijn op woensdag 26 augustus; graag contact opnemen met Gea van der Hoek, 0512-364491 (na 18:00 uur)

Alvast hartelijk dank voor een ieders medewerking, laten we er met z’n allen een prachtig boek van maken!!!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!