Afgelopen zaterdag kon voorzitter Jehannes Bottema tijdens de BBQ van de seizoensafsluiting bekend maken dat het contract met de huidige hoofdsponsor Expert Surhuisterveen wordt verlengd.
Het huidige contract loopt na korfbalseizoen 2015/2016 af. Om indien nodig, op zoek te kunnen gaan naar een nieuwe hoofdsponsor, vond de sponsorcommissie het gewenst om tijdig met de huidige sponsor in overleg te gaan.

In een gemoedelijke sfeer is dit gesprek aangegaan. Ton Gruter sprak zijn waardering uit naar de korfbalvereniging om haar betrokkenheid, zowel uit de vereniging als de individuele leden. Niels Gruter ondersteunt dit van harte en gaf aan het erg belangrijk te vinden dat de vereniging zich goed blijft presenteren. Concreet betekent dit dat de selectie bij de start van het komende seizoen in nieuwe trainingspakken wordt gestoken.
Ook vanuit de korfbalvereniging wordt het huidige sponsorschap erg positief gewaardeerd. Zo is de selectie bij de vorige contract verlenging van nieuwe shirts voorzien en zijn bij de afgelopen promotie naar de 2e klasse door Expert spontaan nieuwe sporttassen verstrekt. Vanuit de sponsorcommissie kijken we positief uit naar de komende sponsorperiode. Voorafgaand aan het nieuwe korfbalseizoen zal de teampresentatie met de nieuwe kleding plaats vinden.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!