Op zaterdag 30 mei stond de wedstrijd Noordenveld 1 tegen It Fean 1 op het op het programma. Een wedstrijd waarbij er  enkel en alleen werd  gestreden om de eer. Dit doordat beide ploegen zeker waren van degradatie naar de derde klasse. 

In de beginfase wist de EXPERT- formatie vlot de korf te vinden en liep hierdoor uit naar een kleine voorsprong van 1-4. Noordenveld liet het hierbij niet zitten en wist in een mum van tijd de stand weer op gelijke hoogte te brengen.  In de eerste helft waren beide partijen trefzeker, waardoor de stand snel uitliep tot 10-12 bij rust. De doelpuntrijke eerste helft was mede het gevolg van een groot aantal strafworpen dat werd toebedeeld aan beide ploegen als gevolg van het fysieke spel.
De tweede helft begon voortvarend voor It Fean, in een tijdsbestek van 15 minuten wist It Fean uit te lopen naar een relatief comfortabele voorsprong van vijf doelpunten (10-15). Na deze tussensprint van It Fean, waren de doelpunten schaars. Aan de zijde van It Fean liepen de aanvallen niet zoals het moest, waardoor er veel onnodig balverlies werd geleden. Hierdoor werd de verdediging keer op keer op de proef gesteld, deze proef werd echter met goed gevolg afgelegd waardoor de stand bij het eindsignaal 16-17 bedroeg.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!