We gaan begin juni weer van start met het geven van een nieuwe serie individuele trainingen. De trainingen zullen de gehele week plaatsvinden op de velden van korfbalvereniging LDODK/AH Gorredijk en zijn toegankelijk voor A's, B's, C's, D's en E's en de F-jes. Op de website staat duidelijk aangegeven welke dag/tijdstip voor welke categorie.

De inschrijvingen van deze individuele trainingen zijn vanaf deze week officieel geopend. Dit is vaak een periode dat de trainingen bij de eigen vereniging zijn afgelopen en in deze periode wil ik graag bezig met de punten die de kinderen graag willen verbeteren. Hier gaan we tijdens deze serie trainingen mee bezig en de kinderen zullen tot in detail begeleid worden.

Lijkt het de jeugdleden van jullie vereniging dan ook leuk om in de maand juni door te trainen en in zichzelf te investeren, dan kunnen ze zich nu inschrijven via de website van Korfbalschool Noord. De eerste inschrijvingen zijn alweer binnen en vol=vol! 

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, voor meer informatie en/of vragen kijk op de site van www.korfbalschoolnoord.nl

 

Met vriendelijke groet, 

Erwin Zwart

0648525626

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan MW1 - NQL MW122 mrt.16 - 12
Bekijk alle uitslagen

Agenda