Op Koningsdag is KV It Fean actief geweest op de Vrijmarkt en was onze aandacht gericht op werven van kinderen t/m 12 jaar. Vele kinderen en ouders bezochten onze stand en de kinderen kregen een knipkaart mee om 4x gratis mee te trainen. Hopelijk volgt een grote respons.

Ook op andere niveau's kan It Fean aanvulling gebruiken.

Voor het recreatief niveau kun je als senior ook terecht bij It Fean. We hebben een leuk en gezellig midweek team. Op het veld spelen we meestal op woensdag of donderdag. In de zaal spelen we op zaterdag. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Wil je de uitdaging aan in het wedstrijdkorfbal, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Senioren 1 is in de zaal net gepromoveerd naar 2e klasse en op het veld zijn we volop in de strijd om ons in de 2e klasse te handhaven. Sen 2 en 3 spelen rese 3e klasse en doen dat behoorlijk.

Door verschillende oorzaken raken we een aantal spelers kwijt en zijn we dus op zoek naar ambitieuze spelers die zich bij onze gezellige club willen aansluiten.

Schroom niet en neem contact met ons op.

Dat kan per e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-51781206 (Henk de Vries).

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!