Op 27 april 2015 was KV It Fean met een stand op de Badlaan aanwezig op de vrijmarkt om zichzelf te presenteren aan de inwoners van Surhuisterveen en omstreken. Kinderen konden schieten op de korf en maakte daarmee kans op leuke prijzen. Ook werden er flyers en strippenkaarten uitgereikt. Door middel van de strippenkaarten kunnen belangstellenden 4x gratis meetrainen om te ontdekken of de korfbalsport iets voor hen is.

KV It Fean was voor het eerst met een stand op de vrijmarkt aanwezig. Ruim een week van tevoren werd door een groepje enthousiaste organisatoren definitief besloten om deel te nemen aan de vrijmarkt. We lieten ons hierbij niet afschrikken door de slechte weersvoorspellingen voor Koningsdag. Er werden flyers, posters en strippenkaarten ontworpen en gedrukt. Vrijwilligers werden benaderd om de stand te bezetten. Met politielint werd een mooi stukje grasveld aan de Badlaan afgezet. Kortom, er is hard gewerkt om ons professioneel te kunnen presenteren op de vrijmarkt.

Koningsdag begon fris, maar wel droog. Om 07.00 uur werd de stand ingericht en de verenigingsvlag geplaatst. Langzamerhand begon het zonnetje door te breken en werd het een zonnige Koningsdag.. Er  kwamen steeds meer kinderen met hun ouders de stand bezoeken. Uiteindelijk hebben 163 (!) kinderen meegedaan met het korfschieten! De jeugd kwam niet alleen uit Surhuisterveen, er kwamen zelfs kinderen uit Leeuwarden, Blija en Mildam.

De winnaars van het korfschieten worden deze week benaderd, zodat binnenkort de prijsuitreiking kan plaatsvinden. Met 3 leeftijdscategorieën zijn er uiteindelijk 9 kinderen die een prijs uitgereikt krijgen. Daarnaast krijgen een aantal eigen jeugdleden die erg hoog scoorden een kleinigheid van de vereniging.

Hierbij de complimenten aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan de aanwezigheid van KV It Fean op de vrijmarkt in Surhuisterveen. Het was een groot succes en voor herhaling vatbaar.  Bedankt voor jullie enthousiasme en inzet!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!