Korfballer Robin Schepers (korfbalvereniging UNI, Kloosterhaar) en zijn vrouw hebben gesolliciteerd naar de bijzondere functie van Internationaal Goede Doelen Ambassadeur bij de Postcode Loterij. Om kans te maken op deze baan moeten zij zoveel mogelijk stemmen verzamelen. In het kader van deze race organiseren Robin en Jannemiek op zondag 27 februari a.s. een uniek korfbalevenement in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar. Tijdens een zogenaamde korfbalmarathon gaat het team van UNI 1 de uitdaging aan om de lengte van de Kloosterhaarse postcode (7694) te korfballen. Dat wil zeggen: 7 uur, 6 minuten en 94 seconden! Jannemiek, voetballer in hart en nieren zal deze dag eenmalig in korfbaltenue binnen het veld verschijnen om de Kloosterhaarse selectie te completeren.

Korfbal International Casper Boom verleent zijn medewerking aan het evenement en zal deels meespelen met UNI. De speler van DOS’46/Engeldot uit Nijeveen maakt sinds 2007 deel uit van het Nederlands team en heeft inmiddels diverse interlands en titels op zijn naam staan, waaronder meervoudig Nationaal kampioen (2006 en 2007), Europacup (2007 en 2008) en wereldkampioen (2007).

Voor deze dag zijn wij nog op zoek naar een aantal verenigingen die een team willen afvaardigen om deze dag tot een succes te maken. Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder willen wij een ieder van harte uitnodigen om deze dag een bezoek te brengen aan de sporthal in Westerhaar. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 09.30 uur en de toegang is gratis.

Na afloop van het korfbalevenement vindt een groots afsluitend feest met live muziek in De Troubadour in Hardenberg plaats. Entree voor het feest is eveneens gratis en hierbij geldt dat de totale winst van deze avond wordt geschonken wordt aan 2 goede doelen, te weten:

  1. De stichting Home of Hope and Dreams van de Hardenbergse Gini Pullen die een Weeshuis in Uganda runt
  2. Een schoolproject dat Robin en Jannemiek onlangs bezochten in Malawi

Kijk voor meer informatie en het uitbrengen van uw stem op www.robinenjannemiek.nl

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Robin & Jannemiek via 06-26948402 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!