Korfbalvereniging OKO/BIES organiseert dit jaar voor de tweede keer een Beachkorfbal Toernooi bij Café Bos te Opende en wil jullie bij deze hier graag jullie selectie en A-junioren voor uitnodigen! We willen dit doen ter afsluiting van de veldcompetitie. Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 27 juni. In verband met de organisatie willen wij voor vrijdag 1 mei weten of jullie aan dit toernooi willen deelnemen.

 

Hoe gaat dit toernooi eruit zien?
We hopen dat er 4 tot 7 verenigingen mee zullen doen die elk 2 teams leveren. Deze 2 teams kunnen worden ingevuld met een combinatie van A-junioren en Senioren. In 2 poules zullen onderling wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële Beachkorfbal regels. Dit betekent dat de teams uit 4 personen bestaan met een willekeurig aantal wissels die onbeperkt ingewisseld mogen worden. Tevens verwachten wij dat iedere vereniging ook een scheidsrechter levert, om alles in goede banen te leiden.

Daarnaast is er natuurlijk tijd om te genieten van het (hopelijk) mooie weer en een hapje en een drankje met de andere teams. Aan het einde van het toernooi zal er een BBQ worden georganiseerd ter afsluiting. Aan de BBQ zijn kosten verbonden (± €11,- p.p.), deze komen voor rekening van de vereniging zelf. Hiervan willen we tevens weten of jullie hier gebruik van willen maken. 

 

Wij hopen jullie op het Beachkorfbal Toernooi te mogen begroeten!

 

Met vriendelijke groet,

Activiteiten Commissie
Korfbalvereniging OKO/BIES

 

Contactinformatie:
Voor opgave en of vragen kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of er kan gebeld worden met Rein Postma, 06 57932749

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!