We gaan eind maart weer van start met het geven van een nieuwe serie groepstrainingen. Samen met toptrainers en topspelers verzorg ik de trainingen op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zondagochtend op de velden van korfbalvereniging LDODK/ AH Gorredijk. De trainingen zijn toegankelijk voor A's, B's, C's, D's en E's en nu ook voor de F'jes van jullie vereniging.


De inschrijvingen van deze groepstrainingen zijn alweer een tijdje geopend. Lijkt het jullie (de leden van u vereniging) leuk om deel te nemen aan de groepstrainingen en nieuwe dingen bij te leren? Ook deze serie trainingen zullen er weer verschillende onderwerpen naar voren komen, met ook vele nieuwe trainingsstof voor de oud deelnemers. Schrijf je daarom snel in via www.korfbalschoolnoord.nl. Er zijn op dit moment alweer 50 aanmeldingen voor de groepstrainingen, dus wees er snel bij! Vol = vol! 

 

De trainingen zullen van start gaan in de week van 30 maart. 

 

Ik hoop u en de leden hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, voor meer informatie en/of vragen kijk op de site van www.korfbalschoolnoord.nl


Met vriendelijke groet, 

Erwin Zwart

0648525626

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!