Onderstaand informatie over de jeugdtrainersdagen die door de ‘korfbalstars’ worden georganiseerd. Vrijdag 20 februari komen de ervaren trainers in de Cammingahal in Leeuwarden om de jeugdtrainers van verenigingen bij te scholen. Het is een volledig avondprogramma van 19.00 – 22.00 uur met theorie en praktijk.Voor trainers van onze jeugdteams lijkt het ons een nuttige avond. De jeugdtrainers zijn hierover inmiddels geinformeerd, deadline voor opgave was 3 februari.

Jeugdtrainersdagen
Alle jeugdtrainers (A t/m F) die extra bij willen leren kunnen meedoen aan de Jeugdtrainers Dagen van Korfbalstars. Een interessant programma dat je trainersvaardigheden verbetert en je een groter aanbod geeft aan trainingsinhoud en -inzicht. Ervaren trainers geven deze trainersavond, waarbij er zowel theorie als praktijk zal worden behandeld.
Een leuk idee om als vereniging uw jeugdtrainers aan te melden, zodat u investeert in uw vereniging. De trainers krijgen handvaten en inzichten om betere trainingen te geven. Uiteindelijk zal het verbeteren van jeugdspelers het einddoel zijn.

Onderwerpen
Samenspel, samen en alleen tot scoren komen, opbouw trainingen en inhoud trainingen.
Onder andere met toptrainers Gerald Aukes (coach DVO en oa KZ/Hiltex en LDODK), Erik Wolsink (coach Wageningen en oa Dalto, PKC), Dico Dik (coach KZ/Hiltex) en Jan de Jager (coach Oranje Wit en oa PKC en Die Haghe).

Programma
19:00 – 19:30 Ontvangst, koffie en theorie toptrainer
19:30 – 20:30 Praktijk deel 1
20:30 – 20:45 Pauze en evaluatie en theorie
20:45 – 21:30 Praktijk deel 2
21:30 – 22:00 Nabespreking en theorie

Data en locaties
Woensdag 18 februari Eindhoven: Sporthal de Tempel
Vrijdag 20 februari Leeuwarden: Sporthal Cammingahal
Maandag 23 februari Wormer: Sporthal GroenGeel hal
Woensdag 25 februari Almelo: Sporthal Sluiskade

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!