Als waardering voor de enorme inzet gedurende het korfbalseizoen zijn alle jeugdtrainers- en coaches door de Technische Commissie weer uitgenodigd voor een gezellige afsluiting op woensdag 11 juni. Voor de afsluiting hadden zich 16 deelnemers gemeld.

Dankzij de grote inzet van de trainers en coaches zijn er bij de jeugd weer vele successen gehaald en is er mooie vooruitgang geboekt. Onderdeel van het uitje was dat ook het nieuwe seizoen al weer werd besproken. Want niet alleen de Technische Commissie, maar vooral de jeugd heeft in het nieuwe seizoen alle hulp weer erg hard nodig. Afscheid werd genomen van Henk Geertsma, die zich jarenlang op uitstekende wijze heeft ingezet als trainer en als coach.
Wat er na het officiële gedeelte op het programma stond, bleef tot het allerlaatste moment voor iedereen een verassing. Maar bij de uitnodiging was al aangegeven, dat bij de activiteit een fiets nodig was. In enkele groepjes werden de deelnemers op pad gestuurd voor een fietspuzzeltocht. Onderweg door het fraaie landschap in de nabije omgeving van Surhuisterveen moesten een aantal vragen worden beantwoord. Sommigen fietsten langs paden, die door hen nog nooit eerder waren bereden.
Het intellectuele niveau bleek hoog, want bijna alle groepjes wisten de juiste antwoorden te vinden op de vragen. Echter één vraag dicht bij huis bleef onbeantwoord: Hoe komt ons sportpark De Ketting aan zijn naam? Mobieltjes met internetverbinding bleken bij het beantwoorden van deze vraag ontoereikend. Niemand kwam erop dat deze naam wijst op een grensafbakening tussen Groningen en Friesland in vroeger tijden. Weer wat geleerd.
Uit de positieve geluiden van een ieder kon de Technische Commissie concluderen dat het uitje zeer op prijs werd gesteld. En het bleef nog lang gezellig.

uitstapje jeugdtrainers en -coaches 1
uitstapje jeugdtrainers en -coaches 1
uitstapje jeugdtrainers en -coaches 2
uitstapje jeugdtrainers en -coaches 2
uitstapje jeugdtrainers en -coaches 3
uitstapje jeugdtrainers en -coaches 3
uitstapje jeugdtrainers en -coaches 4
uitstapje jeugdtrainers en -coaches 4

 

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan MW1 - NQL MW122 mrt.16 - 12
Bekijk alle uitslagen

Agenda