De wedstrijd ging goed van start en er werd goed samengespeeld. In de 8e minuut kregen we ons eerste doelpunt tegen, 0-1 voor Odis. In de 10e minuut werd deze achterstand gelijk gezet door een doelpunt van Emma 1-1. Gelijk daarna in de 11e minuut scoorde Baudie de 2-1 voor ons. Deze voorsprong wisten we niet lang vol te houden omdat Odis in de 13e minuut de gelijkmaker scoorde, 2-2.

Baudie wist door goed samenspel van het team in de 16e minuut de 3-2 voorsprong te maken. Deze voorsprong was niet lang, want in de 17e minuut scoorde Odis de 3-3 en gelijk er achteraan in de 18e minuut de 3-4. Zo was de ruststand dus 3-4 voor Odis.

De 2e helft begon voor ons iets minder goed omdat Rihanna, die de gehele wedstrijd al zeer goed verdedigend speelde, het veld moest verlaten door een val op haar arm, en nu met haar arm in het gips loopt (beterschap Rihanna).

Odis wist hierna nog 2 keer te scoren. Hier werd gelijk op gereageerd door Anouk door de tussenstand op 4-6 te zetten. Odis maakte hierna nog een laatste doelpunt, 4-7.

Nu was het de beurt aan ons om te scoren, 5-7 door Emma. In de 16e minuut maakte Janke voor ons de 6-7e n hierdoor werd het nog spannend op de tribune, ook voor de aanwezigen toeschouwers van onze kant. Janke maakt in de 18e minuut de gelijkmaker, 7-7. De laatste 2 minuten van de wedstrijd waren zenuwslopend voor het aanwezige publiek. Maar er veranderde niks meer aan de eindstand: 7-7.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!