Deze wedstrijd hebben we thuis tegen  Heerenveen D2 gespeeld. We begonnen deze wedstrijd met in de aanval: Femke, Inge, Saul en Arjan. En in de verdediging: Elisa, Wieteke, Anne-Jorn en Jesle en op wissel: Eline en Lisanne daarna kwamen ze voor Saul en Wieteke erin.

Het was weer een pittige wedstrijd tegen Heerenveen we hebben gelukkig niet verloren maar we hebben gelijk gespeeld
In de eerste helft werd er al snel een doelpunt gemaakt namelijk door Arjan de 1-2 en in de rust was de stand 1-5 daarna gingen we door met de tweede helft toen werden er ook een paar doelpunten gemaakt namelijk door Femke de 2-5 dan door Elisa de 3-5 en de 4-5 daarna werd er door Arjan de 5-7 de 6-7 en de 7-7  en door Anne-Jorn de 8-8 daarna weer door Elisa de 9-8 en de 10-9
En uiteindelijk werd de score 10-10